Palingbeek Nieuws

Verhuur kooien, oplaadkasten en kasten in de kleedkamers

03 January 2018
Als club verhuren wij tal van plaatsen waar jullie je materiaal kunnen bewaren. Hieronder vind je hiervan een overzicht:

  • In de kleedkamers van de heren en de dames kunnen kasten gehuurd worden voor het opbergen van uw kledij. De huurprijs voor een grote kast is 80 € per jaar, voor een kleine kast 35 € per jaar.
  • Voor het opladen van de batterij van uw trolley, kan je een oplaadkast huren. Dit is een kast die afsluitbaar is en voorzien van een stopcontact, zodat u steeds over een opgeladen batterij beschikt. De kasten zijn beschikbaar aan een prijs van 110 € per jaar.
  • Voor het opbergen van uw golftas en/of trolley zijn er kooien beschikbaar in het practice gebouw. De huurprijs ervan bedraagt 65 € per jaar.
  • Er mogen geen losse trolleys meer geplaatst worden in het eerste deel van het practicegebouw, ook niet vastgemaakt aan een bar. Alle materiaal dient in een kooi opgeborgen te worden. Binnenkort zullen grotere kooien voorzien worden voor elektrische trolleys, indien je hierin geïnteresseerd ben, kan je ons een mailtje sturen.