Golfpro's

George MACKECHNIE


 

 

George werkt als een professionele golfspeler sinds 1997. Hij volgde zijn opleiding aan de Gleneagles Golf Academy en in Nairn Golf Club (Schotland), voordat hij in het jaar 2000 naar België verhuisde. George is momenteel werkzaam op G&CC De Palingbeek en hij is ook de VVG Top Golf Vlaanderen coach.

 

George geeft les aan spelers van alle niveaus, niet enkel aan beginners maar ook aan elite amateurs en topspelers op de professionele ‘tour’. In het bijzonder, lesgeven in het putten is altijd een passie van George geweest. Hij is zowel specialist in het gebruik van de PuttLab, als een gediplomeerde instructeur voor de Aimpoint Green Reading-methode. Deze vaardigheden en zijn ruime ervaring betekenen dat George de ideale persoon is om deskundig puttadvies te geven.

 

Wat zijn lesmethodes betreft, blijft George constant innoveren, zodat zijn klanten hun volledige potentieel als golfer kunnen ontwikkelen. Deze innovatie bestaat uit het gebruik van de recentste technische uitvindingen, statistische data, digitale meettoestellen en uitgekiende trainingstechnieken.


Prijs van een les bij George: 65 € per uur.


 

Graham PEARCE

Graham is al een aantal jaren actief als Golfpro op onze club. Graham houdt zich vooral bezig met het lesgeven aan de starters binnen de club. Dit niet alleen op individuele basis maar ook door het organiseren van clinics voor de starters. Tevens is hij actief in het lesgeven aan de juniors.

 • INDIVIDUELE LESSEN van 1/2 uur: Het volgende aanbod geldt voor alle leden van onze Golfclub. De lessen vangen aan op 2 november 2016 en moeten binnen het jaar opgenomen worden, dus ten laatste op 2 november 2017. Graham biedt alle leden de mogelijkheid aan om 11 lessen van een 1/2 u te nemen voor de prijs van 10. Dit door 300 € te betalen bij de eerste les. Graham zal de opvolging bijhouden i.v.m. het aantal genomen lessen.
 • GROEPSLESSEN van 1 uur: Graham biedt ook groepslesssen van 1 uur aan voor maximaal 4 personen. Deze zijn bijzonder interessant, aangenaam en leerrijk. Groepslessen zijn vooral aangewezen tijdens de wintermaanden voor leden die graag gezamenlijk vooruitgang boeken in een aangename groepssfeer. Eén persoon moet de reservatie van 1 uur vastleggen op i-GOLF. De prijs is dan 20 € p.p. en per uur. Gelieve onder elkaar af te spreken om alzo een groep te vormen van 4 personen die gezamenlijk de golfles volgen. Teamwork met andere woorden.

Lessen kunnen geboekt worden bij Graham op woensdag, zaterdag en zondag. Prijs van een les bij Graham : 60 € per uur.

CV van Graham :
 • 1980 - 1983: Assistant  Professional to Mr. Wally Street, East Brighton Golf Club. England.
 • 1983 - 1984: Qualified Teaching Professional to Mr. John Corby Golf Academy, Delapre Golf Complex , Northampton. England.
 • 1984 - 1986: Qualified Teaching Professional to Mr. Sean Geddes, Worthing Golf Club. England.
 • 1986 - 1987: Head Professional - Oostburg Golf Club, Holland.
 • 1987 - 2008: Head Professional - Damme Golf & Country Club, Belgium.
 • 2008 tot heden: Teaching Professional –  Palingbeek Golf Club, Belgium.
 • 2008 tot heden: Teaching Professional – Ieper Open Golf Club, Belgium.
 • 2012 tot heden: Head Professional – Koksijde Golf ter Hille, Belgium.
 • 2012 tot heden: Partner in the firm Petrie & Pearce Golf Consultants BVBA.