Palingbeek Nieuws

Seniors Day Verana - Leo Claeys

09 October 2018
Als afscheidnemend captain van de senioren, kon ik me geen betere dag voorstellen dan 9 oktober, een dag waar men absoluut niet kon vermoeden dat de herfst al enkele weken op de kalender staat. Op een zonovergoten terrein kunnen spelen, dat er bovendien zeer goed bijligt, de modale golfer kan niet meer verlangen.

Het doet mij, de sponsor en ook Daisy, de intredende captain,  deugd dat er zoveel senioren zich hebben ingeschreven voor deze laatste wedstrijd en ook de receptie werd druk bijgewoond.

Uiteraard heb ik me tijdens deze receptie gewaagd aan enkele bedankingen, altijd met de vrees iemand te vergeten.

Vooreerst dank ik het bestuur, de sportieve commissie en alle seniorleden, voor het gegeven vertrouwen!

Het secretariaat was bijna voltallig aanwezig en hen wou ik zeker een attentie aanbieden. Zeggen dat de senioren een moeilijke groep is, zou de waarheid geweld aandoen. Maar het moet gezegd, we zijn als seniors inderdaad al enkele jaartjes aan het meelopen, dus laten we iets vriendelijker zeggen dat we graag de puntjes op de i hebben. Het secretariaat heeft me hierbij die twee jaar geholpen door heel vakkundig mee te helpen denken,  om iedereen zo goed en zo vlug mogelijk zijn wensen in te vullen. Een oprechte dank dus aan Kimberley, Natalie, Nathalie, en Thibault!  Met dank aan Marc en Harolda Hauspie voor het instaan van de levering van de pralines!

Ik wil hierbij zeker nog eens Camille en Laurent danken, die samen met hun ploeg altijd met de glimlach klaar stonden om de recepties en de lunches te verzorgen. We hebben in die twee jaar, telkens genoten van de culinaire creaties van de keuken!

Ook de greenkeepers verdienen een pluim op hun hoed! zonder een goed onderhoud van het terrein, zouden wij niet zoveel genot ervaren bij het beoefenen van ons zo geliefd spelletje!

Ik heb me, samen met het secretariaat, een beetje in bochten moeten wringen om ook Kate, letterlijk dan, in de bloemetjes te kunnen zetten. Dat heb je natuurlijk met een ‘partner in crime’. Meestal heb je ze graag dicht in je omgeving, maar nu was dit eerder een lastig gegeven! Maar ik ben ervan overtuigd dat Kate dit gebaar zeer geapprecieerd heeft.

Dank Daisy voor de lovende woorden, ik heb er alle vertrouwen in dat de senioren in jouw handen,  heel wat leuke golfdagen zullen beleven. Dank ook voor de lekkere attentie die jullie ons aanboden!

Leo Claeys zorgde voor mooie prijzen en maakte terecht reclame voor het event ‘Historium Brugge’; De winnende golfers kunnen zich vergenoegen aan het evenement dat loopt van 1 oktober 2018 tot 30 september 2019. Dank ook nogmaals aan Leo, die ook nog eens een verzorgde receptie aanbood.

Er werd ook nog gegolfd, dus hierbij de prijswinnaars:

Categorie Heren I

Eddy Vereecke                                  37

Lieven Daem                                     35

 

Categorie Heren II

Hubert Vanderheyden                        35

Luc folders                                         34

 

Categorie Dames I

Siska Folders                                     32

Cilia Degroeve                                   31

 

Categorie Dames II

Detty Ostyn                                       36

Alexandra Laga Martens                 35

 

9 Holes Hcp < 36

Christiane Laevens                          14

9 holes Hcp > 36

Didier Verledens                              19