Palingbeek Nieuws

Bridge Valentijnstornooi

12 February 2019
Als naar jaarlijkse gewoonte, werd vanuit het bestuur gevraagd om rond Valentijn, alleen maar bridgegewijs, eventjes vreemd te gaan. Deze oproep werd, net zoals de oproep om toch minstens een snuifje rood aan of mee te hebben ook goed opgevolgd.

 

De winnaars van deze namiddag werden voor deze speciale dag uitzonderlijk niet genomen vanuit de beste gepresteerde resultaten, maar wel voor diegene die in N/Z en O/W net boven en onder de moyenne belandden.

 

Dat betekent concreet dat voor Noord Zuid Stephane Beele en Mirese Op de Beeck en Colette Goddeeris en Luc Dejonghe de 50 % het dichtst benaderden.

 

Voor Oost West waren de nieuw samengestelde bridgeparen Marie Odette en Therese Hovine en Kristien Blomme en Hubert Vanduynslager de meest mediane spelers.

 

Proficiat aan alle winnaars!

 

We willen zeker ook onthouden dat de keuken vandaag een perfecte formule heeft gevonden om ons allen op tijd en heel lekker te kunnen bedienen! Dank daarvoor!!

 

Met dank ook aan de sportiviteit van iedereen. We voelen echt wel dat het spelen over de twee locaties een meerwaarde biedt aan het aantal decibels en de rust tussen de spelletjes door! We houden het zeker zo!!