Palingbeek Nieuws

Interclub dames 2 Sar Tilman

01 May 2018
De laatste wedstrijd van het interclubteam dames 2 vond plaats op 1 mei in Royal Golf Club Sar Tilman ten zuiden van de stad Luik.

We vertrokken allen een dag eerder om er te overnachten en fris voor de dag te komen. We zouden immers als underdog de confrontatie aangaan met de ‘groene’ dames van Durbuy.

Met de motivatie van onze Head Captain om haar beroemde ‘Pavlova taart’ klaar te maken als beloning, gingen onze dames moedig de strijd aan. De mist zorgde aanvankelijk voor de nodige vertraging, maar na anderhalf uur geduld konden we uiteindelijk vertrekken.

De traditie wil dat we op 1 mei een meiklokje geven voor geluk dus dankzij Marleen Leterme tijdens het weekend enCaroline Billiet op woensdag was elke golfzak gewapend met deze rustgevende geluksbrenger.

Het was spannend tot op hole 18 om de uiteindelijke score te kennen…
4-1 voor Palingbeek. Een primeur voor onze club! Nooit eerder gezien dat een damesploeg stijgt naar divisie 1!! Dit team is zoals de wijn dat rijpt met de jaren…

Asperges à la flamande op een zonovergoten terras om de overwinning te vieren was de perfecte apotheose van deze 3-daagse interclub.

Drie nieuwe slogans om dit interclubweekend kort maar krachtig samen te vatten:

"Ladies aan de macht”

“De taart is binnen”

“Wild kisses uit Sar Tilman"