Palingbeek Nieuws

Bridgeclub de Palingbeek gaat op verkenning

03 September 2019
Na het bezoek aan Het Memorial Museum Passchendaele 1917 in 2016, de Kazerij in Wervik in 2017, Valcke Prefab Beton in 2018 gingen 28 leden van de bridgeclub vandaag richting Dranouter.

 

De ‘Commandobunker van Kemmel’, het klinkt op zich wat somber en is dat op een bepaalde manier ook wel, wij durven toch te poneren dat de gids door zijn spontane, speelse manier van vertellen, ons het ‘koude’ oorlogsverleden in zijn juiste perspectief liet zien.

 

De uitnodiging van Yves Bacquaert om kennis te maken met zijn prachtig patrimonium van ‘Entre Deux Monts’ in Westouter en niet in het minst met zijn lekkere degustatiewijnen, viel niet in dovemans oren. Met een vijfendertig tal clubleden genoten we van het lekkere product, maar evenzeer van het prachtige zicht vanop het terras van het bezoekerscentrum! Alle aanwezige bridgeleden hebben genoten en zijn dan ook Yves (en zijn rechterhand van het moment – Marc Maertens) zeer erkentelijk voor deze uitnodiging tot het aperitief.

 

Na deze zomertuitstap is het stilaan tijd om onze winteractiviteiten terug aan te vatten. Dat gebeurt op 1 oktober met een golfbridgetornooi.