Palingbeek Nieuws

Ladies startersdag

03 October 2019
Lieve golfvriendinnen,

Toen ik de uitnodiging voor de "starters dames" zag staan op de igolf, om naar Mont Garni te gaan, was ik superblij. Ik was de allereerste die inschreef. Dit wilde ik echt niet missen.


We speelden "Texas scramble", een leuk "team spelletje".
Ann Vanstaen en ikzelf speelden samen met Cecile, onze head captain. Wat een eer om met zo'n getalenteerde speelster te mogen spelen. Ze moedigde ons enorm goed aan en gaf ons af en toe wat wijze "golfraad". Ann en ikzelf keken vol bewondering naar die verre, mooie swing van Cecile. Ja, we moeten nog heel wat leren. Maar af en toe werd toch ook "ONZE" bal eens gebruikt om verder te spelen. Een hele opsteker!!

Het terrein lag er erbarmelijk slecht bij en het putten was op dat “patattenveld” voor iedereen een probleem. Dan pas besef je hoe mooi onze greens erbij liggen. ????


s' Avonds werden we verwacht in het clubhouse van de Izegemse botenclub gelegen naast Powerboatscenter van sponsor Christine Verhaeghe. Heel leuke plek, gezellige sfeer, zeer lekker eten en goeie ambiance met de “golfmadammen".


Zoals gewoonlijk volgde natuurlijk de prijsuitreiking!
Cecile, Ann en ikzelf werden eervol ......?
En als grote verrassing van de avond kregen we als prijs een emmer, dweil en vuilblik.
Eventjes verwarring! Denk nu niet dat wij als "starters" onze golfclubs gaan ruilen voor dat poetsgerief????. NO WAY!!!!!!!!!!!!!!
Nee hoor. We oefenen verder en volgend jaar hebben we allen HCP 36 of lager!

Groetjes Hilde Vancraeynest