Ladies 2-daagse

Gepubliceerd: 06/07/2024

 

 

“A flexible golfer can handle any lie, any wind, and any course condition with grace and ease” – Annika Sörenstam

Het weze duidelijk dat onze captain – en haar dreamteam – over héél veel flexibiliteit beschikt; last minute nog een terrein vinden waar ze met open armen 46 ladies kunnen ontvangen, omdat op het geplande “Millenium golf” geen trolley’s toegelaten waren; het zouden het haar weinigen nadoen.

En zo mochten we op maandag een half uurtje langer slapen, om tegen 7:00 in volle form richting Maastricht te vertrekken.

Het moet gezegd: de Maastrichtse is een prachtig terrein; deels in Nederland, deels in België – waar we mochten afslaan onder een schitterend lentezonnetje, met af en toe wat “afwisseling” (voor “4 seasons in 1 day” hoef je écht niet naar Schotland te gaan!).

De Palingbeek ladies speelden een bijna-hole-in-one, een Eagle en hadden vooral véél plezier!

De scores werden ’s avonds beloond met Ibiza-style prijzen (misschien toch een hint voor volgend jaar?), aangeboden door de “sponsoring ladies”, waarvoor grote dank!

Culinaire verwennerij, een quiz van de “nieuwelingen” (de één al “nieuwer” dan de ander – het valt te betwijfelen of je een 25-voudige clubkampioene nog wel een “nieuweling” kan noemen), dancing queens met pruiken: laat de zon in je hart & geniet van het leven 😊😊!

Met de zon in ons hart – maar voorlopig nog niet op het terrein – speelden we op dinsdag een gevarieerde competitie: de flights waren even wispelturig als het weer & we speelden 18 holes – 9 holes – 2 keer 9 holes – geen holes – … Flexibility is our middle name!

Dankbaar dat men op Spiegelven de back-nine speciaal voor ons opendeed (het regent blijkbaar niet enkel boven de Palingbeek!) & moe (vooral van de toch wel zééér natte back 9…)  maar tevreden keerden we dinsdagavond terug richting Kortrijk.

Dankjewel captain Kris voor deze ongelofelijk mooie 2-daagse!

Eveline Ceenaeme