Samen kiezen we een goed doel!

Gepubliceerd: 06/07/2024

 

 

Charity Lakeball – No show Fee

We willen graag een nieuw initiatief aankondigen binnen onze club dat een oude traditie nieuw leven inblaast. Vroeger werd van de golfers verwacht dat ze kleingeld in een tonnetje gooiden wanneer ze een bal in het water sloegen op hole 18. Deze gewoonte willen we nu opnieuw introduceren, maar met een moderne twist: via Payconiq. Een QR-code om deze betaling uit te voeren, is te vinden in de bar en in het secretariaat.

Wanneer een speler een bal in het water slaat (€2) of niet komt opdagen voor een wedstrijd en daardoor een no-show boete moet betalen (€6), doneren wij deze bijdragen aan een goed doel. Dit biedt ons de kans om als club een positieve impact te hebben op onze lokale gemeenschap.

We willen jullie graag betrekken bij de keuze van dit goede doel. Daarom nodigen we jullie uit om een lokaal goed doel voor te stellen die volgens jullie onze steun verdient.

Stuur een e-mail naar pieterjan@golfpalingbeek.be met de naam van het goede doel en een korte beschrijving van hun werk en waarom je denkt dat ze onze steun verdienen!

Na het ontvangen van de voorstellen zal de Sportieve Commissie een keuze maken. Organisaties die dit jaar niet gekozen worden, maken uiteraard kans om volgend jaar onze steun te ontvangen.

De cheque met het verzamelde bedrag wordt dan, zoals elk jaar, op de Captains’ Prize overhandigd aan de organisatie.
Het bedrag dat jullie bijdragen zal bovendien door de club verdubbeld worden!

We waarderen jullie betrokkenheid en kijken uit naar jullie suggesties!