Seniors

De senioren van Golf Palingbeek zijn een groep “jonge en enthousiaste” dames en heren vanaf 50 jaar die genieten van een welverdiende rust of die werk en golf nog wat combineren, hetzij voor de sport, hetzij om te socializen, hetzij om een andere reden !

Tijdens het zomerseizoen worden de senioren verwend met toffe golf dinsdagen, waarbij bereidwillige sponsors steeds de wedstrijden zeer aangenaam maken met leuke prijzen . We sluiten deze avonden dan ook naar goede gewoonte af met een diner in het golfrestaurant.

Wij maken er een gewoonte van om een paar keer per  jaar bij bevriende clubs te gaan spelen en nodigen ook enkele keren bevriende clubs uit op ons prachtig golfterrein.

De Senioren Driedaagse is een periode om steeds weer naar uit te kijken, waar “golf”, “vriendschap” en “gezelligheid” op de eerste plaats komen.  

Tijdens  de winter zitten de senioren ook niet stil want dan vinden de Wintercups plaats. Deze worden om de 2 weken georganiseerd en mogen –als het weer het toelaat- altijd op een ruime opkomst rekenen.

Wij zijn als senioren een heel gepassioneerde groep die dankzij onze prachtige golfclub met mooie golfbanen al heel wat onvergetelijke momenten hebben meegemaakt .

We zullen dan ook van het komende jaar 2019 een schitterende golfjaar maken .

Ik hoop jullie dan ook te mogen begroeten bij de komende seniorswedstrijden, de lijst hiervan kan je terugvinden op kalender van Golf Palingbeek.

 

Daisy Travers – Houvenaeghel

Seniors Captain

seniorscaptain@golfpalingbeek.be