Palingbeek Nieuws

Nieuws van onze Head Captain

08 November 2018
Beste Golfvrienden,

 

Graag deel ik met u ons laatste nieuws:

 

Closing Dinner:

 

Op zaterdag 30 oktober was er een heel geslaagde closing dinner. Heel veel volk en een formidabele ambiance. Camille en Laurent hebben ons een super etentje voorgeschoteld.

De winnaars van de Flandrien match play competitie en de winnaars van de golfers of the year werden in de bloemetjes gezet (zie website  van de Palingbeek) . 
De junior Antoine Goethals mocht de prachtige bureaustoel van de firma Ahrend in ontvangst nemen als winnaar van de junior jaarcompetitie.

We namen ook afscheid van Edgard Govaerts als head-captain. Na 4 intense jaren heeft hij nu de fakkel aan mij doorgegeven. Ik wil hem langs deze weg nog eens extra bedanken. Het waren 4 toffe jaren!

 

Winter = lestijd

De winter is de ideale gelegenheid om de swing op punt te stellen zodat iedereen klaar is om het volgende seizoen goed te presteren. De golfpro’s staan klaar met lessenpakketten. Enkel door lessen te nemen en regelmatig te blijven oefenen kunnen de leden hun  niveau verbeteren en dit zowel voor competitie als voor niet - competitie spelers. De golfsport is een prachtige sport die je moet koesteren.

 

Roslar wintercup

De eerste Roslar wintercup wedstrijd  is reeds voorbij. De volgende is op zondag 18 november.

 

Extra stroke voor iedereen

De federatie heeft  opmetingen gedaan van ons golfparcours en zijn tot de conclusie gekomen dat wij allemaal 1 stroke erbij krijgen! Dat is voor iedereen een cadeautje!

 

Op naar 2019


De nieuwe sportieve commissie bezig met de kalender van volgend jaar! Wij zullen er alles aan doen om jullie een mooi jaar aan te bieden.

In 2019 zijn er verschillende wijzigingen i.v.m. de golfregels en de  rules-commissie is druk bezig deze te bestuderen.  Ook het wedstrijdreglement werd bijgestuurd.  Tegen eind 2018 ontvangt iedereen een bericht over de definitieve veranderingen.

 

Wij zijn ingeschreven in de BELGIAN KNOCKOUT 2019. We organiseren de voorrondes bij ons.  De wedstrijd gaat over 9 holes en de formule is 9-hole medal matchplay (netto score). De winnaar van deze wedstrijd gaat dan door naar de ½ finale op 1/6/2019 en de finale is op 2/6/2019, beiden in Rinkven. Ik stuur binnenkort een noreply met meer uitleg.

 

Cecile Desmet

Head Captain