Palingbeek Nieuws

Openingswedstrijd bridge

09 January 2019
Januari maand, nieuwjaarsmaand, zo ook voor de bridgeclub De Palingbeek. We mogen ondertussen spreken van een bloeiende, geanimeerde groep mensen die talrijk aanwezig tekenen op onze bridgenamiddagen.

Dat werd gisteren, bij de openingswedstrijd, bewezen door 58 enthousiaste bridgers en 56 leden die op de receptie bleven. De hapjes op de receptie werden ons aangeboden door Camille en Laurent en werden door iedereen gesmaakt!

Het was ook voor hen een beetje puzzelen om alle bridgetafels te kunnen plaatsen, gelukkig konden we deze keer wel uitbreiden naar de rotonde.

Bridge is een denksport, meestal gespeeld ter ontspanning, maar zoals ook in andere sporten wordt ook bij bridge uitgekeken om de resultaten met anderen te kunnen vergelijken.

Gisteren werd een tussenstand gegeven voor brut en net van alle tot hiertoe gespeelde wedstrijden, maar deze winnaars worden pas op het einde van het bridgeseizoen gelauwerd.

De winnaars van de wedstrijd gisteren (Noord Zuid en Oost West) waren gelukkig met hun prijs. Die kunnen nu genieten van een lekkere wijn van het domein: Entre Deux Monts!

Prijzen Brut: Beatrice Rutgeerts en Kristien Blomme voor Noord Zuid

Chris Baeke en Christiane Laevens in Oost West

Prijzen Net: Anne Marie Beele en Johanna Dewitte voor Noord Zuid

Leonard Guillierme en Monique Guillierme voor Oost West.

 

Er werden ook 4 flessen wijn verloot, Mimi Baert speelde deze keer voor de onschuldige hand

 

Proficiat aan alle winnaars !!