Palingbeek Nieuws

Ladies Day spons. by Tineke Junior

19 September 2019
De wedstrijd van Sarah is altijd iets speciaal, een spelletje voor iedereen, texas scramble met een specialleke.

Om het goede doel “boven de wolken” een extra centje te geven, gaven de dames met goede inborst 10€ startgeld voor het goede doel. Daarbij kon je ook nog “de lengte van een putter“ kopen. Deze kon je naar believen gebruiken op het hele terrein.

Sommigen onder ons vertaalden dat, als een lengte achteruit, niet dichter bij de vlag. Dat heeft Jean-Pierre er ons heel diep ingestampt…Anderen gebruiken een heel lange putter, wel met diskwalificatie tot gevolg…

Het was een wedstrijd met veel plezier en leute. Allen hadden zich gejeund.

Vrijwilligers van het goede doel “boven de wolken” kwamen woordje uitleg geven over wat ze deden. Het zijn fotografen die bij het sterven van een pasgeboren baby de moed verzamelen om de familie een bezoekje te brengen en een herinnering met de geliefde baby op papier vast te leggen. Soms wordt dit vergeten en nadien hebben jonge ouders daar veel spijt van.

Sarah heeft ook nog lekkere chocolade verkocht. Dit alles bij elkaar heeft ze een cheque mogen overhandigen van 1175€. Proficiat Sarah voor het mooie initiatief. Proficiat dames voor allen die een duwtje in deze richting hebben geholpen.

Na een mooie prijsuitreiking en een mooie receptie gingen we met velen aan tafel om alles nog eens te overlopen.