Palingbeek Nieuws

Golfcentrum Wevelgem - Closing wedstrijd & afterparty

24 September 2019
Voor de laatste wedstrijd speelden we een gunshot.

Met 71 dames en uiteraard de zon, gingen we van start om 12u30. Het was een supervlot spel en na 4uur kwamen we al aan op hole 19.

 

We mochten Rita Petillon feliciteren met haar hole in one op hole 3! Rita was fier en terecht!

 

Onze club vroeg om op instagram “ golf de palingbeek” te volgen. Ons dames waren echter te druk bezig om de gsm ter hand te nemen. Jullie kunnen het alsnog doen.

 

De douches waren te klein voor de groep dames. We moesten onze beurt afwachten en zijn zo iets te laat aan de prijsuitreiking begonnen.

De prijzentafel en de receptie werden verzorgd door Golfcenter Wevelgem, vertegenwoordigd door Liesbeth uit de winkel van Wavre, een heel sympathieke dame. Mooie waardebonnen werden uitgereikt en eentje werd verloot.

 

Onze dames zagen er fantastisch uit. De één had een touch of glitter, terwijl de ander overgoten was in glitter. Het waren één voor één stijlgodinnen.

 

Plots kwamen 5 onherkenbare dames de zaal dansend en zingend ingevlogen.  Ze hadden te strakke glitterpakjes aan.  Wat waren ze blij dat het “ladies only” was.

En zo startte de karaoke. De ambiance zat erin, er werd gedanst door jong en oud. De zangtalenten en dans-divas kwamen boven, maar een echte zangcarrière is er voor weinig golfers weggelegd.

We keerden allen gelukkig huiswaarts, sommigen met een vliegje in hun oog. Maar we waren verstandig, velen hadden een bob mee of een taxi gevraagd. Slimme dames!

 

Hannelore