Palingbeek Nieuws

Roslar Wintercup

29 April 2018
Beste leden,

Onze greens zijn weer top ! Snel –moeilijk te beoordelen – en dit al zo vroeg in april.

Een pluim voor onze greenkeepers en een dank-u-wel voor ieder die probeert de greens in orde te houden en zijn pitchmarks herstelt .

Om het werk van onze greenkeepers extra te eren organiseren we na lange tijd een Greenkeepers-Cup. Na 6 jaar is er terug een Cross Country, in mekaar gestoken door Krist Calmeyn, onze head-greenkeeper. In deze nieuwsbrief zal Krist Calmeyn ons duidelijkheid brengen over deze wedstrijd.

Vermits het een Cross Country is over het volledige terrein, van links naar rechts, door de bossen, met zelfs een Par 7, kunnen we om de veiligheid te bewaren geen 9 holes wedstrijd organiseren op dezelfde dag.

We zoeken nog naar een alternatief voor onze leden met een handicap hoger dan 36.

Op 1 mei, midden in de lente, is er een unicum, namelijk de finale van de Roslar-Wintercup. Van de zes edities zijn er maar twee kunnen doorgaan en ook de finale moesten we uitstellen wegens te koud en te nat. Op vraag van de sponsors hebben we een alternatief gevonden, namelijk de finale op 1 mei. Zij die ingeschreven waren voor de finale (18 holes ) in maart zijn automatisch ingeschreven voor de nieuwe finale . De overige plaatsen worden binnenkort geopend op i-golf.

Mag ik langs deze weg ook de interclubspelers bedanken die onze club gaan vertegenwoordigen op 21/22/28 april. Ik hoop op vele overwinningen.

Aanstaande zondag spelen we in Ter Hille. Ik ben ervan overtuigd dat we de wisselbeker niet gaan doorgeven!! Natuurlijk spelen we in clubkleuren. Het zou voor mij een immense ontgoocheling zijn moest dit niet zo zijn.

Geniet van het golfen,

Edgard.