Team Palingbeek

Golf & Countryclub De Palingbeek wordt dagelijks geleid door een hecht team van golfliefhebbers. 

Golf Manager & Club Professional  Golf Manager & Club Profesional

Thibault Werbrouck

Is verantwoordelijke voor het commerciële luik, events, clinics en de dagelijkse leiding van de club.

Tevens geeft Thibault 2 dagen les aan individuen en groepen.

Medewerkers secretariaat  

Kimberley Waegeneer

Onthaal en verantwoordelijk voor het ledenbeheer.

   

Natalie Verschaete

Onthaal en verantwoordelijk voor de facturatie.

   

Nathalie Peijnenborg

Onthaal en verantwoordelijk voor het wedstrijdbeheer.

Hoofdgreenkeeper

Ben Hooper Ben is sinds 2019 onze Head Greenkeeper en is afkomstig uit Devon (UK). Ben neemt een pak ervaring mee en is sinds 2013 actief in België als Head Greenkeeper. Ben werkte in Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Ben is verantwoordelijk voor de greenkeeping staff en het volledige course management. Hij is ook een fervente golfer wat een toegevoegde waarde geeft aan onze golfbaan. 
Greenkeepers  
Krist Calmeyn Krist werkt binnen verschillende domeinen van greenkeeping en verantwoordelijke voor de ecologisch evenwicht en biodiversiteit binnen de club.
Patrick Beele   is onze ouderdomsdeken. Hij werkt op de golf sinds 1999. Veel kans dat je hem op een greenmaaier of in de bunkers aantreft. Daarnaast voert hij allerlei klussen uit zoals ballenwassers verversen, vuilnis ophalen, bosmaaierwerk enz…
Johan Feys   heeft nog geholpen bij de aanleg van het terrein en is reeds sinds 1990 in dienst. Hij is omnifunctioneel inzetbaar als electricien, klusjesman, mecanicien, vervanger van de hoofdgreenkeeper en springt overal bij op het terrein waar er handen te kort zijn.
Grégoire Lécluse   voert het onderhoud aan de  beregening uit. Daarnaast is hij het meestal die de hardrough maait. Hij heeft speciale aandacht voor het onderhoud van de bomen. Hij is in dienst sinds 2004.
Roderik Scholaert  

Na één jaar stagiair en 3 jaar jobstudent geweest te zijn bij ons had Roderik al heel wat ervaring opgedaan, we waren dan ook tevreden dat hij ons team kwam vervoegen en verjongen. Sinds 28/05/2018 vervangt hij Jérome Vinckenbosch.

Joel Devisschere   is de man die als de beste met een kraan kan werken. Hij is dan ook essentieel voor alle renovatie- of aanlegwerk zoals  parkings, fairways of bunkers, het kan allemaal. Hij is reeds in dienst van de golf sinds 1993.
Pieter Dumolein   is gewoonlijk de persoon die fairways maait. Daarnaast is hij meestal ook betrokken bij alle renovatie- en tractorwerk. Hij is reeds in dienst sinds 2001
Poetsdienst   Livina Verstraete