Algemene informatie

Golf & Countryclub de Palingbeek is gelegen in Hollebeke, vlakbij de historische stad Ieper. Een van de grootste troeven van onze club is de rustige, landelijke ligging waardoor men er volledig tot rust kan komen en ontspannen.  

Het terrein zelf is opgebouwd op de historische battlefields van WOI waardoor golf en geschiedenis nauw met elkaar verweven zijn. Vandaar dan ook dat wij zeer veel Engelse greenfeespelers mogen ontvangen die een bezoek aan de historische stad Ieper combineren met een rondje golfspelen op onze club.

Na het golfen kan men terecht in de bar en/of het restaurant van ons gezellig clubhuis voor een heerlijke maaltijd. Er is trouwens ook een mooi en groot buitenterras voorzien waar men tijdens de zomermaanden kan genieten van het prachtige uitzicht op de greens van hole 9 en 18 of waar men plaats kan nemen in een mooi ingericht loungeruimte.

Kortom, Golf & Countryclub de Palingbeek is the place to be voor al wie wil genieten van een partijtje golf in een prachtig groen en historisch kader.