Clubhuis en shop

Clubhuis

Golf en Countryclub De Palingbeek heeft veel meer te bieden dan zijn prachtige 18-holes golfbaan en zijn adembenemend natuurkader.
Heel wat bezoekers zitten dan ook wat graag op het terras van het clubhuis, waar zij niet enkel van het schitterende zicht over de greens van holes 9 en 18 kunnen genieten, maar ook van de excellente wijnkelder en keuken van de club. En wie zou ze ongelijk geven? 
Ook binnen in de drie stijlvolle eetzalen (144 zitplaatsen) bieden onze restaurateurs, Dave en Katja, u verschillende uitstekende gerechten aan. U hebt niet alleen de keuze uit een ruime kaart, elke maand zijn er bovendien een aantal suggesties die speciaal in de kijker gezet worden.
Klik hier voor onze menusuggesties.
De bar en het restaurant zijn iedere dag open, behalve de maandag (en ook de woensdag tijdens de periode 1 november tem 31 maart). Wegens toenemende populariteit, is reservatie gewenst! 

Golf en Countryclub De Palingbeek heeft veel meer te bieden dan zijn prachtige 18-holes golfbaan en zijn adembenemend natuurkader.

Heel wat bezoekers zitten dan ook wat graag op het terras van het clubhuis, waar zij kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de greens van hole 9 en hole 18.

Binnen in het clubhuis zijn er de bar en het restaurant dat plaats biedt aan 140 personen. Onze horeca-uitbaters bieden bovendien een zeer uitgebreide, lekkere menukaart aan.

De bar en het restaurant zijn iedere dag open van 1 april tot 31 oktober. In die periode is op maandag enkel de bar open. Van 1 november tot 31 maart zijn de bar en het restaurant gesloten op maandag en woensdag.

In het clubhuis beschikken wij over seminarieruimtes. Ideaal voor bedrijven die er een vergadering willen organiseren of klanten uitnodigen voor de voorstelling van een nieuw produkt. Wij beschikken over projectieschermen en een beamer.

In de kelderverdieping bevinden zich de ruime en moderne kleedkamers.

 

 

Shop

In het secretariaat kunnen spelers terecht voor de aankoop van ballen, tees, handschoenen en andere kleine benodigheden. Ook kunnen de eigen leden er de clubkledij voorzien van het clublogo aanschaffen.