Golfpro's

 

George Mackechnie

Headpro

George werkt als een professionele golfspeler sinds 1997. Hij volgde zijn opleiding aan de Gleneagles Golf Academy en in Nairn Golf Club (Schotland), voordat hij in het jaar 2000 naar België verhuisde. George is momenteel werkzaam op G&CC De Palingbeek en hij is ook de VVG Top Golf Vlaanderen coach.

George geeft les aan spelers van alle niveaus, niet enkel aan beginners maar ook aan elite amateurs en topspelers op de professionele ‘tour’. In het bijzonder, lesgeven in het putten is altijd een passie van George geweest. Hij is zowel specialist in het gebruik van de PuttLab, als een gediplomeerde instructeur voor de Aimpoint Green Reading-methode. Deze vaardigheden en zijn ruime ervaring betekenen dat George de ideale persoon is om deskundig puttadvies te geven.

Wat zijn lesmethodes betreft, blijft George constant innoveren, zodat zijn klanten hun volledige potentieel als golfer kunnen ontwikkelen. Deze innovatie bestaat uit het gebruik van de recentste technische uitvindingen, statistische data, digitale meettoestellen en uitgekiende trainingstechnieken.

Prijs van een les bij George: 65 € per uur.

Thibault Werbrouck

Golf Manager & Club Professional

Thibault is sinds 2003 Golf Professional. Hij speelde 4 jaar als Playing Pro op Alps en Challenge Tour.

Sinds 10 jaar geeft hij les aan verschillende niveaus. Van beginners tot elite amateurs, met een passie voor junior training.

Wat zijn lesmethodes betreft gebruikt Thibault videoanalyse V1 Golf. Waardoor hij samen met de leerling een training schema op poten zet. Hij is vooral een praktisch georiënteerde lesgever, maar met een onderbouwde kennis van Bio Mechanics.

Thibault geeft les op woensdag – en vrijdagnamiddag en op zaterdag.

Prijs voor een les: 30€ voor 1/2u – 60€ voor 1u

 

 

Richard Coppens

Trainee Pro

Richard is 21 jaar en speelt ondertussen al 11 jaar golf. Door zijn grootvader in de golfsport gerold en had al snel de microbe te pakken. Op zijn 15de naar de topsportschool, waar hij de kans kreeg om met de beste buitenlandse pro’s heel wat kennis op te doen. Hij werkte er samen met pro George Mackechnie die hem veel geholpen heeft met Short Game en Putting. In 2015 afgestudeerd aan de topsportschool waar onder andere grote namen zoals Thomas Pieters en Thomas Detry en ook onze eigen Manager/Golfpro Thibault Werbrouck van komen.

Om meer ervaring op te doen besloot Richard om naar Australië te vertrekken om er met de beste amateurs te trainen en spelen. Na een mooi avontuur heeft Richard besloten om me toch toe te spitsen op het didactische van de golfsport en dus ben ik nu begonnen met mijn opleiding PGA coach, dit in samenwerking met Golfclub De Palingbeek en George Mackechnie om zo door te groeien tot goeie golfcoach die jullie met veel plezier naar een hoger niveau wil leiden.

Prijs van een les bij Ricard: 20 voor 1/2u - 40€ 1u