Paasstage Junioren

Gepubliceerd: 29/04/2024

 

 

De eerste stage van het jaar, voor enkele junioren de start van het golfseizoen. Tijd om erin te vliegen! We hadden een mooie groep junioren van alle niveaus. Zij kregen telkens les van Ruben en Jan in de voormiddag waar hun techniek, skills en prestaties verbeterd werden. In de namiddag werd de training dan in praktijk omgezet op de baan tijdens een 9 holes wedstrijd. De weergoden hebben ons gespaard en maakten er een aangename week van.

Tussen onze diverse groep junioren zaten ook heel wat golfers die nog nooit wedstrijden hadden gespeeld. Maar liefst vijf junioren zakten van handicap 53 naar 49. Enkele anderen kwamen zeer dichtbij. We eindigden de week met een groep die hongerig zijn om te blijven golfen en wedstrijden mee te doen in de loop van het jaar.

Het hoogtepunt van de week was toch wel de Ladies Invite Juniors wedstrijd waar alle junioren en dames samen de baan opgingen en er heel wat chocolade is uitgedeeld. Velen mochten met een mooie paashaas naar huis. Een mooi event in een al even mooie week. Op naar de zomer!

Coach Ruben