Ladies Invite Juniors

Gepubliceerd: 29/04/2024

 

 

De gewenning aan het slechte weer was dusdanig dat we ons geen zorgen meer maakten… Het zou opklaren en het terrein was bespeelbaar.

Het goede nieuws dat er weer trolleys op het terrein werden toegelaten, was de start van een super dag. Liefst 54 deelnemers van alle kaliber, juniors en ladies werden verwend met chocolade-eitjes en waren gemotiveerd om de te winnen hazen te vangen.

De prijzen (grote hazen) en drankjes werden aangeboden door Mathieu en Griet Descamps, wafels door Honoré & Sophie bij het binnenkomen van de flights. Als afsluit van de prijsuitreiking werd de grote haas, “de topper” verloot.

Het waren uiterst sterke teams, niet alleen mama’s met zoon of dochter, maar ook onze Ladiescaptain met Cesar De Clerck gingen met een haas gaan lopen.

18 Holes Greensome:

  1. Kris Vandenbroucke Dewaele & De Clerck Cesar
  2. De Clerck – Dombrecht Jill & De Clerck Emile
  3. De Clerck – De Busschere Bernadette & Vangheluwe Jules

9 Holes Greensome :

  1. Devriese – Defoort Lien & Devriese Jules
  2. Vandecasteele – Tally Sarah & Eva Richerts
  3. Deceuninck Hilde & Vandecasteele Suzanne

 

Voor de niet-winnaars was er nog de loting en Pauline De Nolf was hierbij de gelukkige.

Aan de foto’s is te merken dat we er een mooie dag van gemaakt hebben met dank aan de ladies en de junioren die zich van hun beste kant hebben laten zien, beleefd en zeer op de hoogte van de rules onthoud ik uit de gesprekken nadien. Ook de ouders die hun juniors kwamen ophalen van de stage konden een glaasje mee drinken en mee genieten van het hele gebeuren.

Iedereen, inclusief de captains, kunnen terugblikken op een geslaagde dag en begin van het seizoen.

Wij danken de ladies èn juniors voor jullie zeer geapprecieerde deelname en uiteraard ook de sponsors!