Lidmaatschappen

Download hier alle informatie over de lidmaatschappen 2024


Proefabonnement

Interesse om te leren golfen? Het Start 2 Golf pakket is er om u te laten kennismaken met de golfsport en onze golfclub gedurende een periode van 4 maanden. Het S2G pakket omvat 7u les (waaronder 3 groepslessen van 90 min. en 5 privélessen van 30 min.) U krijgt toegang tot alle faciliteiten van de club en u bent ook lid van de Startersclub. U kan deelnemen aan de specifieke activiteiten op maat van onze starters. Als starter kan u vrij snel de toelating krijgen om op onze Compact Course te spelen en te beleven wat golf zo leuk maakt.

U kan gedurende 4 maanden proeven van het clubleven en uw eerste golflessen boeken bij onze pro’s. Heeft u nadien de smaak te pakken, dan kan u instappen op het introductielidmaatschap aan een zeer democratisch tarief. We verwelkomen u graag in onze warme club!

 • Start to Golf pakket: 595 € ( periode van 4 maanden, 3 groepslessen van 90min. en 5 privélessen van 30min.)

Schrijf nu in 

 

Introductiemembership

Heeft u na het Start 2 Golf pakket de smaak te pakken dan kan u aansluiten als introductiemember. Een interessant membership dat direct dient aan te sluiten op het Start 2 Golf pakket. Het jaar waarin uw Start 2 Golf pakket eindigt berekenen we pro-rata. Daarna geniet u nog een vol jaar van het introductiemembership. Als Introductiemember kiest u voor een éénmalige toetredingsbijdrage van 2.000€ die we over twee jaar spreiden of voor de overname van een een aandeel. Na uw periode als introductiemember stapt u over naar een full membership.

 • Introductiemember lidmaatschap: € 1.515 
 • Samenwonende partner: € 1.215 

Jong-leden / Youngsters

De toekomst van onze club ligt bij de jongste generatie golfers. Als Young member geniet u van alle faciliteiten en tevens ook van onze bruisende clubwerking. Kinderen onder de 16 jaar, waarvan (groot-)ouders geen lid zijn, betalen de bijdrage van een 16-jarige.  U betaalt geen toetredingsbijdrage en geniet van een bruisende jeugdwerking en Youngsters activiteiten (18-39 jaar).

 • ≤ 8 jaar: € 25
 • ≤ 15 jaar: € 290 
 • ≤ 21 jaar: € 500
 • ≤ 27 jaar: € 690
 • ≤ 29 jaar: € 1.010
 • ≤ 33 jaar: € 1.155
 • ≤ 35 jaar: € 1.420
 • ≤ 39 jaar: € 1.850

Full Member

Als Full Member (vanaf 40 jaar) heeft u volledig speelrecht op onze club en mag u deelnemen aan alle wedstrijden. Uw (samenwonende) partner geniet een korting op het lidmaatschap. Bij toetreding kiest u voor een éénmalige toetredingsbijdrage van 2.000€ die we over twee jaar spreiden of de overname van een aandeel.

 • Full members lidmaatschap: € 2.335
 • Samenwonende partner: € 1.850

 

Entrepreneurs Club member

U steekt het niet onder stoelen of banken dat golfen en ondernemen voor u samengaan? Dan is ons Entrepreneurs Club membership echt iets voor u. Alle rechten van een full member aangevuld met de toegang tot een netwerk van golfende ondernemers. De Entrepreneurs Club omvat een reeks exclusieve wedstrijden in Golfclub De Palingbeek met ontvangst, receptie en diner. Een pitch & netwerk moment op elke bijeenkomst, extra visibiliteit op ons Entrepreneurs bord en een vermelding op onze website.

 • Entrepreneurs Club membership < 35 jaar: € 2.320 (excl. BTW)
 • Entrepreneurs Club membership > 35 jaar: € 2.900 (excl. BTW)
 • EPC Member – samenwonende partner:      € 2.550 (excl. BTW)

 

Super Senioren

Golf is een sport van alle leeftijden. Als super senior, ouder dan 80 jaar, geniet u van een ruime korting op uw lidmaatschap. U behoudt verder alle rechten van een Full Member.

 • Super senioren lidmaatschap: € 1.515
 • Samenwonende partner: € 1.215


*Alle tarieven zijn jaarlijkse bijdragen en worden vermeld exclusief federale bijdrage.

 

Voor meer inlichtingen kunt u steeds contact opnemen met de Club Manager, 057/20.04.36 of op het volgend email adres: henk@golfpalingbeek.be.

 

Voordelen lidmaatschap PBGC en Resonance Golf Collection

Samen met 16 andere golfclubs uit België, Nederland en Luxemburg, vandaar de benaming Benelux Golf Courses, maakt Golf & Countryclub de Palingbeek deel uit van de PBGC (Premium Benelux Golf Courses).

Deze 16 clubs zijn : Royal Golf Club du Château Royal d’Ardenne, Golf du Château de la Bawette, Best Golf de Clervaux, Cleydael Golf & Countryclub, Golf de l’Empereur, Golf de Liège-Gomzé, Golf & Countryclub Grossmoor, Millennium Golf Club, Mont Garni Golf Club, Golf & Countryclub Oudenaarde, Golf de Rigenée, Golfpark de Turfvaert, Royal Club de Fagnes, Steenhoven Country Club en Winge Golf & Countryclub.

Dit lidmaatschap levert voor onze leden tal van voordelen op zoals :

 • Een korting van 25% op de greenfeeprijzen bij alle clubs aangesloten bij PBGC.
 • PBGC heeft ook een samenwerkingsakkoord met Resonance waardoor onze leden een korting van 25% bekomen op de greenfeeprijzen bij Resonance clubs in Frankrijk. Bovendien kunnen zij ook genieten van speciale promoties bij golfvakanties bij Resonance golfclubleden en hotels in Frankrijk, Spanje en Marokko.