Leden

Captain Speaking

Samen met de sportieve commissie hebben we voor 2020 een mooi programma gemaakt.

Golf is een prachtige sport en wij allen hebben het geluk te kunnen golfen in een uniek kader. Van jong tot oud, van competitie spelers tot recreatieve spelers kan iedereen een steentje bijdragen voor een positieve en respectvolle sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Als captain wens ik aan iedereen veel plezier in het golfspel.

Cecile Desmet, Captain ([email protected])

Nieuws

Alle informatie over de activiteiten voor onze leden vindt u hier terug

Lidmaatschappen

Wenst u lid te worden of bent u reeds lid, dan kan u hier alle informatie over de mogelijke lidmaatschappen en de brochure 2021 terugvinden.

Voordelen lidmaatschap Premium Benelux Golf Courses (PBGC) en Open Golf Club (OGC)

Samen met 13 andere golfclubs uit België, Nederland en Luxemburg, vandaar de benaming Benelux Golf Courses, maakt Golfclub De Palingbeek deel uit van de PBGC (Premium Benelux Golf Courses).

Deze 13 clubs zijn : Golf du Château de la Bawette, Best Golf, Golf de Clervaux, Cleydael Golf & Countryclub, Golf de l’Empereur, Golf & Business Club Henri Chapelle, De Maastrichtsche, Millennium Golf Club, Mont Garni Golf Club, Golf & Countryclub Oudenaarde, Golf de Rigenée, Golfpark de Turfvaert en Winge Golf & Countryclub.

Dit lidmaatschap levert voor onze leden tal van voordelen op zoals :

  • Een korting van 35% op de greenfeeprijzen bij alle clubs aangesloten bij de PBGC.
  • De PBGC heeft ook een samenwerkingsakkoord met de Open Golf Club (OGC) waardoor onze leden een korting van 25% bekomen op de greenfeeprijzen bij OGC clubs in Frankrijk.
  • Bovendien kunnen zij ook genieten van speciale promoties bij golfvakanties bij OGC golfclubleden en hotels in Frankrijk, Spanje en Marokko.

Tevens zijn we aangesloten bij Open Golf Club.

Bridge

Leden van Bridgeclub De Palingbeek spelen van oktober tot april op dinsdag- en donderdagnamiddag. In de zomermaanden wordt er ongeveer tweemaal per maand gebridged op woensdagnamiddag. Telkens van 13.45 tot 18 uur.

Alle leden van golfclub De Palingbeek zijn welkom alsook een beperkt aantal mensen die geen lid zijn van de club. De Bridgeclub is ook aangesloten aan de Vlaamse Bridge Liga.