Leden

Captain Speaking

Met heel veel energie en passie hebben we samen met onze enthousiaste en dynamische sportieve commissie een prachtig programma 2024 voor jullie klaargestoomd met tal van nieuwe sponsors en formules.

We hopen om zo snel mogelijk te kunnen starten en iedereen te laten genieten van onze geliefde golfsport op een van de allermooiste clubs van het land, onze prachtige Palingbeek.

We missen de club, we missen de sfeer, we missen elkaar, kortom we missen de Palingbeek.

We hebben in elk geval hele mooie vooruitzichten, heel binnenkort kunnen we weer alles doen wat ons hartje belieft.

Ik wens jullie allen een heel goede gezondheid toe en uiteraard een ongelooflijk schitterend golfjaar.

Philippe Vandekerkhove
Head Captain
Captain@golfpalingbeek.be

Nieuws

Alle informatie over de activiteiten voor onze leden vind je hier terug

Lidmaatschappen

Alle informatie over de mogelijke lidmaatschappen en de brochure 2024 kan je hier terugvinden.

 

Hebt u reeds enige ervaring in de golfsport en zou u zich graag inschrijven in onze golfclub? Druk dan op onderstaande knop om u in te schrijven!

Na goedkeuring van de raad van het bestuur kunt u dan bij ons komen golfen.

Voordelen Premium Benelux Golf Courses (PBGC) en Resonance

Samen met 16 andere golfclubs uit België, Nederland en Luxemburg, vandaar de benaming Benelux Golf Courses, maakt Golfclub De Palingbeek deel uit van de PBGC (Premium Benelux Golf Courses).

Deze 16 clubs zijn : Château Royal d’Ardenne, Golf du Château de la Bawette, Best Golf, Golf de Clervaux, Cleydael Golf & Countryclub, Golf de l’Empereur, Golf de Liège-Gomzé, Golf & Countryclub Grossmoor, Golf & Country club De Palingbeek,  Millennium Golf Club, Mont Garni Golf Club, Golf & Countryclub Oudenaarde, Golf de Rigenée, Golfpark de Turfvaert en Winge Golf & Countryclub, Royal Club de Fagnes, Steenhoven Country Club.

Dit lidmaatschap levert voor onze leden tal van voordelen op zoals :

  • Een korting van 25% op de greenfeeprijzen bij alle clubs aangesloten bij de PBGC.
  • De PBGC heeft ook een samenwerkingsakkoord met Resonance (vroeger OGC) waardoor onze leden een korting van 25% bekomen op de greenfeeprijzen bij Resonance clubs in Frankrijk.
  • Bovendien kunnen zij ook genieten van speciale promoties bij golfvakanties bij Resonance golfclubleden en hotels in Frankrijk, Spanje en Marokko.

Bridge

Leden van Bridgeclub De Palingbeek spelen van oktober tot april op dinsdag- en donderdagnamiddag. In de zomermaanden wordt er ongeveer tweemaal per maand gebridged op woensdagnamiddag. Telkens van 13u45 tot 18u00.

Alle leden van golfclub De Palingbeek zijn welkom alsook een beperkt aantal mensen die geen lid zijn van de club.

De Bridgeclub is ook aangesloten aan de Vlaamse Bridge Liga.

 

The Palingbeek Matchplay Championship

By Deligout & Juwelier Vandermarliere

 

 

Onze gedreven youngsters Jean-Marc De Grande (Deligout; industriële producent Brusselse wafels) en Louis Vandermarliere (Juwelier Vandermarliere) hebben de handen in elkaar geslagen en zetten voortaan samen hun schouders onder de organisatie en sponsoring van de traditioneel goed bezette Matchplay competitie.

We bedanken Jean-Pierre en Cécile Desmet – Degroote voor hun jarenlange gedreven inzet voor de Matchplay die ondertussen vereenzelvigd werd met en genoemd werd naar “de Flandrien Kaas”.

Het basisconcept blijft onveranderd (3 reeksen: Dames Single, Heren Single, Gemengd Dubbel) maar Jean-Marc en Louis kwamen ook met enkele vernieuwingen naar voor.

Wees er dus snel bij! Inschrijven voor de “Matchplay Championship by Deligout & Juwelier Vandermarliere” doe je via BEgolf.