Leden

Captain Speaking

Met heel veel energie en passie hebben we samen met onze enthousiaste en dynamische sportieve commissie een prachtig programma voor u klaargestoomd met tal van nieuwe sponsors en formules.

We hopen om zo snel mogelijk te kunnen starten en iedereen te laten genieten van onze geliefde golfsport op een van de allermooiste clubs van het land, onze prachtige Palingbeek.

We missen de club, we missen de sfeer, we missen elkaar, kortom we missen de Palingbeek.

We hebben in elk geval hele mooie vooruitzichten, heel binnenkort kunnen we weer alles doen wat ons hartje belieft.

Ik wens jullie allen een heel goede gezondheid toe en uiteraard een ongelooflijk schitterend golfjaar.

Philippe Vandekerkhove
Head Captain
[email protected]

Nieuws

Alle informatie over de activiteiten voor onze leden vindt u hier terug

Lidmaatschappen

Wenst u lid te worden of bent u reeds lid, dan kan u hier alle informatie over de mogelijke lidmaatschappen en de brochure 2023 terugvinden.

 

Hebt u reeds enige ervaring in de golfsport en zou u zich graag inschrijven in onze golfclub? Druk dan op onderstaande knop om u in te schrijven!

Na goedkeuring van de raad van het bestuur kunt u dan bij ons komen golfen.

Voordelen lidmaatschap Premium Benelux Golf Courses (PBGC) en Resonance 

Samen met 16 andere golfclubs uit België, Nederland en Luxemburg, vandaar de benaming Benelux Golf Courses, maakt Golfclub De Palingbeek deel uit van de PBGC (Premium Benelux Golf Courses).

Deze 16 clubs zijn : Château Royal d’Ardenne, Golf du Château de la Bawette, Best Golf, Golf de Clervaux, Cleydael Golf & Countryclub, Golf de l’Empereur, Golf de Liège-Gomzé, Golf & Countryclub Grossmoor, Golf & Country club De Palingbeek,  Millennium Golf Club, Mont Garni Golf Club, Golf & Countryclub Oudenaarde, Golf de Rigenée, Golfpark de Turfvaert en Winge Golf & Countryclub, Royal Club de Fagnes, Steenhoven Country Club.

Dit lidmaatschap levert voor onze leden tal van voordelen op zoals :

  • Een korting van 25% op de greenfeeprijzen bij alle clubs aangesloten bij de PBGC.
  • De PBGC heeft ook een samenwerkingsakkoord met Resonance (vroeger OGC) waardoor onze leden een korting van 25% bekomen op de greenfeeprijzen bij Resonance clubs in Frankrijk.
  • Bovendien kunnen zij ook genieten van speciale promoties bij golfvakanties bij Resonance golfclubleden en hotels in Frankrijk, Spanje en Marokko.

Bridge

Leden van Bridgeclub De Palingbeek spelen van oktober tot april op dinsdag- en donderdagnamiddag. In de zomermaanden wordt er ongeveer tweemaal per maand gebridged op woensdagnamiddag. Telkens van 13.45 tot 18 uur.

Alle leden van golfclub De Palingbeek zijn welkom alsook een beperkt aantal mensen die geen lid zijn van de club. De Bridgeclub is ook aangesloten aan de Vlaamse Bridge Liga.

Flandrien Matchplay Competitie 2023

Beste Leden

Cecile en Jean Pierre Desmet zullen ook dit jaar weer de Flandrien Matchplay Competitie organiseren en sponsoren.
Waarvoor onze dank natuurlijk!

Inschrijven via Be Golf voor Dames Single, Heren Single of Dubbel Gemengd kan tem 8 april 21uur.

De competitie start op maandag 10 april 2023.
De speelronden duren 5 weken – 4 weken – 4 weken – 6 weken (verlofperiode) – 3 weken – 3 weken – 3 weken.
Prijsuitreiking op de closing dinner.