Bridge

Bridgeclub De Palingbeek bestaat ondertussen al een tiental jaar en telt ongeveer 70 leden, waarvan een veertig bridgers heel regelmatig te vinden zijn aan de groene tafels in de lokalen van de Palingbeek. Er wordt tijdens de wintermaanden gespeeld op dinsdag- en donderdagnamiddag vanaf 14 uur.

In de zomermaanden wordt er alleen op woensdagnamiddag gespeeld, zo krijgen golfers die ook kaarten, de kans mee te doen aan de georganiseerde golftornooien.

Iedereen die lid is van de golfclub kan zich aansluiten bij de bridgeclub. Externe leden worden onder bepaalde voorwaarden en in beperkte mate ook toegelaten.

Bij voldoende interesse (20 mensen) van leden van de golfclub, organiseert het bestuur van de bridgeclub graag een nieuwe lessenreeks. Die gaat normaliter door op donderdagnamiddag in de wintermaanden (oktober tot april op dagen dat er geen golfwedstrijden doorgaan)  voor de duur van twee leergangen.

Op 25 april 2023 werd de jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden. Daar werden de  uittredende leden – Erik Baeke en Geert Craeynest – van het bestuur uitvoerig bedankt en het nieuwe bestuur voorgesteld.

Voorzitter Johanna De Witte
Ondervoorzitter en schatbewaarder Christiane Laevens
Secretaris Johan Debuf
Wedstrijdleider Chris Baeke – De Geest
Communicatie en bridgemate Kate Vrielynck

Privacyverklaring van de bridgeclub

Bijlage bij privacyverklaring van de bridgeclub