STARTERSCLUB

De startersclub is een organisatie van onze golfclub die alle startende leden wil samenbrengen zodat ze elkaar leren kennen en ze goed geïntegreerd worden in het clubleven en de golfsport.

Als starter verloopt uw traject volgens de volgende stappen:

  1. Inschrijven als een Start 2 Golfer of nieuw lid.
  2. Infosessie, individuele en groepslessen, trainingsperiode (driving range, chipping & putting area, compact course), zelftests via i-golf over theorie en praktijk – u krijgt HCP 54
  3. Afleggen van het theoretisch examen (twee uur begeleide voorbereiding en examen) – u krijgt HCP 53
  4. Toelating om wedstrijden te spelen op de Compact Course. Bij elke wedstrijd (Zondag, Men, Ladies, Seniors, Juniors, Youngsters) is er steeds een wedstrijd op de Compact Course + op zaterdag een extra starterswedstrijd met begeleiding. Behalen van bepaalde scores zorgen dat u kan dalen tot HCP 49
  5. Eens u HCP 49 hebt krijgt u de toelating om op de Championship Course te spelen en aan 9 holes wedstrijden deel te nemen.
  6. Behaalde u HCP 36 dan dient u enkel nog het theoretisch examen 36  af te leggen om officieel uw Route 36 te beëindigen.

We organiseren een startersclub op elke zaterdag vanaf april t.e.m. half oktober en maandelijks organiseren we een kennismakingsmoment waarop we u als nieuw lid alle mogelijke info geven – sportief, praktisch en sociaal.

We raden iedereen aan steeds aanwezig te zijn op alle activiteiten van de startersclub. Dit is de beste manier om op een aangename en interessante wijze te starten met de golfsport en de andere leden te leren kennen.

Alle starters en begeleiders van harte welkom!

Data rulestesten: zie onze kalender in I Golf.

Lieve De Nolf

Verantwoordelijke startersclub

[email protected]