Start To Golf

Is golfen voor u volledig nieuw? Maak dan kennis met deze fantastische sport tijdens de Start to Golf-dagen op G&CC De Palingbeek. Tijdens een twee uur durende sessie leggen onze professionals u alle basisprincipes van golf uit en slaat u uw eerste balletjes op onze driving range.

Op 15 april 2018 organiseert Golf Vlaanderen, de Vlaamse federatie voor de golfsport, haar jaarlijkse initiatiedag. Ook op G&CC De Palingbeek kunt u in een amicale sfeer kennis maken met het kleine witte balletje. Daarnaast organiseren we als club zelf nog enkele golf initiatiedagen waarin we u binnen dezelfde formule wegwijs maken in het golfgebeuren.

Initiatiedagen 2018

  • Zondag 15 april 2018 VVG start to golf om 10h, 11h, 14h, 15h en 16h (Gratis)
  • Zondag 13 mei 2018 om 14h en 15h
  • Zondag 10 juni 2018: om 14h en 15h
  • Zondag 22 juli 2018: Golfer invites Non Golfer
  • Zondag 16 september 2018: om 14h en 15h
  • Zaterdag 6 oktober 2018

Duurtijd initiatie = 2 uur, uitleg van korte en lange slagen + terreinverkenning met wedstrijdsimulatie - Uitleg rules - Infomap - Drankje.

Deelname prijs 15 € per persoon, dit wordt in mindering gebracht bij het afsluiten van een proefabonnement.

Heeft u interesse om deel te nemen?

Stuur een mail naar info@golfpalingbeek.be. Dan registeren wij uw reservatie voor een initiatie en krijgt u een bevestiging van ons terug. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden, evenals de datum én het uur waarop u graag wenst deel te nemen aan een sessie.

Om alles vlot te laten verlopen vragen wij u een kwartier voor aanvang van de initiatie aanwezig te zijn aan de ingang van het clubhuis. Daar wordt u dan verwelkomd door onze Golf Pro's.

22 juli 2018: Golfer invites non golfer

Dit is een wedstrijd waarbij een niet-golfer een wedstrijd samenspeelt met een golfer. De golfer speelt tot op de green, de niet-golfer neemt het putten voor zijn rekening.