Fit for Golf – Sessies

Gepubliceerd: 30/03/2024

 

 

Nu de lente in aantocht is en het gras begint te groeien, is het tijd om je golfclubs een deftige poetsbeurt te geven en je lichaam klaar te stomen voor het komende golfjaar. Samen met Michaël Schotte zullen we 4 oefensessies organiseren in de Palingbeek om je hierbij te helpen (maar niet met de clubs 😉). Michaël is al 25 jaar actief als chiropractor en gespecialiseerd in het bewegingsstelsel. We gaan samen op ontdekkingstocht doorheen ons lichaam om te ontcijferen waar onze sterktes en zwaktes liggen en hoe we die kunnen trainen. Zo gaan we jouw lichaam in een betere golfconditie brengen.

De golfsport is veel meer dan alleen maar techniek. Stabiliteit, evenwicht, lichaamsbesef, … zijn even belangrijk voor je golfspel. In 4 sessies gaan we al deze topics en meer bij jou testen en oefenen.

Een andere heel belangrijke factor voor een goede golfswing is ritme en automatisme. Het doel is om niet één keer die goede swing te doen maar iedere keer opnieuw. En dit in alle mogelijke omstandigheden. Oefenen is de enige weg naar succes. Sommige wetenschappers beweren zelfs tot 10.000 uur. Niet makkelijk als je dit moet combineren met werk, kinderen, nat weer….

Daarom is het ons doel je geïndividualiseerde oefeningen mee te geven, afhankelijk van de resultaten tijdens de tests. Je kan deze thuis, op kantoor en op de golfclub gaan oefenen en zullen je golfspel naar een hoger niveau tillen.

Samen met Michaël maken we van jou een fittere golfer!

  • 4 sessies : 27 april, 4 mei, 11 mei en 18 mei. Telkens van 10u00 tot 11u30
  • Breng je golfclubs en sportieve kledij mee.
  • 20 pers. Max
  • Prijs van de 4 sessies = 120 euro voor de 4 lessen samen.
  • Je bent ingeschreven nadat je je hebt ingeschreven via BEgolf en we je betaling ontvangen hebben met vermelding ‘FitForGolf/uw naam’
  • op het rekeningnummer BE85 1030 8268 6306

 

Coach Ruben