Greenkeepers’ Prize Cross Country

Gepubliceerd: 29/05/2023

 

 

Op zaterdag 13 mei hadden we onze tweejaarlijkse prijs van de greenkeepers, die nog succesvoller bleek te zijn dan 2 jaar geleden, en ik weet zeker dat het over 2 jaar nog beter zal zijn.

Het parcours was een gevarieerde cross country van 13 holes met enkele blinde slagen, een par 6 en een wandeling over bepaalde delen van ons prachtige terrein die jullie, de golfers, niet altijd te zien krijgen.

Met 108 deelnemers was het 1 van de best bezette wedstrijden van dit jaar. Tot dat grote aantal behoorde ook ikzelf plus nog 4 leden van het greenkeeping team die zich willen bekwamen in de golfsport, wat mij zeer verheugt.

Na de cross country hebben wij (het greenkeeping team) jullie allemaal uitgenodigd in onze loodsen voor een drankje, chipje en hotdog, om jullie onze geweldige faciliteiten en machines te tonen en om jullie ons team buiten hun uniformen te laten zien, ik denk dat iedereen hiervan heeft genoten.

De prijsuitreiking werd buiten op het terras van het clubhuis gehouden in prachtig weer in aanwezigheid van bijna alle deelnemers aan de wedstrijd, wat we zeer waarderen. Ik hoop dat iedereen het goed begrepen heeft toen ik de prijsuitreiking deed, want dit was de eerste keer dat ik een speech in het vlaams hield, misschien heb ik jullie wel verrast?

Ik heb geprobeerd heel origineel te zijn met de prijzen, van zakken kunstmest, bunkerharken tot Palingbeek hole vlaggen, waarbij elke winnaar van de dag een Palingbeek poppy tee marker kreeg, wat mijn favoriete idee was en dat leek goed aan te slaan!

Hoe dan ook, dank aan alle leden die deelnamen aan onze dag, en ik hoop dat we de volgende keer nog meer deelnemers zullen hebben, met hierbij mijn belofte om binnen 2 jaar nog een paar dingen te veranderen om er een nog betere dag van te maken.

Hartelijk dank voor jullie steun aan het greenkeeping team !

Ben Hooper, Head Greenkeeper