Interclub Heren II

Gepubliceerd: 28/04/2023

 

 

Interclub Heren II 

16/04 : nipt verloren van Damme met 2-3.

De laatste flight die nog aan het spelen was, ging naar de 18e tee all-square. Daar werd het ongelofelijk spannend op de green en was het de bal van Damme die er eerst in rolde, terwijl de onze er nipt aan voorbij ging.

Bemoedigend was de motiviatie en het team gevoel. We gaan er morgen vol voor. De promotie is nog steeds mogelijk…

22/04 : dag 2 gewonnen met 4-1 en zo toch de promotie verzekerd !

Het vertrouwen werd gegeven aan de juniors Victor Boxoen en Charles Dochy. Terecht trouwens, Victor speelde met zijn prooi tot op de green van hole 18 en schudde dan met een tactische glimlach de handjes. En wat een prestatie leverde de andere youngster Charles. Gekoppeld aan een tegenstander van handicap 5,9 schudde die handjes op hole 13 en was Charles, die als laatste vertrokken was, de eerste van team Palingbeek die terug was in het clubhuis. Hij zette dan ook terecht zijn lippen aan een eerste van zijn vele overwinningspinten (hier is wat creativiteit van de redactie mee gemoeid, maar het was er wel meer dan 1…). Het is duidelijk dat hij talent van beide ouders mee heeft !

Ondertussen zetten de veilige bakens Arnaud en mezelf de andere 2 punten op het scorebord, terwijl Clement, moedig als altijd, het net niet haalde op de green van hole 19. Captains Thijs en Gregory leidden ons in goede banen qua organisatie en nog een bedankwoordje aan caddy Tom Horré.

We zijn niet alleen trots op onze promotie, maar ook op de teamsfeer en het potentieel dat we in dit team hebben. Op naar volgend jaar en bedankt aan de sportieve commissie voor de steun !

Interclub Captain Heren II

Gauthier Declercq