Ladieswedstrijd by Golfkarwesthoek – De Wulver – Golfcoach Ruben

Gepubliceerd: 29/10/2023

 

 

Beste dames,

Vandaag is de ladies’ wedstrijd op een abnormale manier verlopen.

Vooreerst moeten we vandaag onze captain Kris missen. Ze is vanmorgen met de bus om 3u15 heel welgezind vertrokken vanuit Gullegem om het vliegtuig te halen in Parijs. Het schijnt dat ze nu, meer dan 12 uur later, nog niet in het hotel aangekomen is. Nee, ze is niet naar Vietnam, ook niet naar San Francisco, ze is gewoon naar Noord-Spanje, naar Bilbao. Hannelore zal de plaats van Kris innemen en de prijsuitreiking presenteren.

Verder moesten we ook de starttijden aanpassen. Zij waren vroeger dan normaal, want de laatste speelsters moesten zeker om 14u30 weg zijn van hole 6. En wel voor een heel speciale reden.

Iedereen heeft zo zijn favoriete nonkel. Een nonkel bij wie je een speciale klik hebt, vinden jullie dit niet? Vandaag lopen er hier drie nonkels rond. Mocht je mogen kiezen. Wie zou je kiezen? De vrijgezel, m.a.w. de suikernonkel, of de nonkel die onder de sloef zit van zijn vrouwtje Carine en zijn hond, of de macho-nonkel die vol is van zichzelf.

De opnames van deze populaire Vlaamse serie zijn nu hier volop aan de gang, wat in onze club toch voor een leuke spanning zorgt.

Een vierde rariteit vandaag is het drinken van een glaasje op hole 3. Ik had het me al afgevraagd in de vorige nieuwsbrief, zorgt dit voor een beter golfspel? Is er iemand die onze coach Ruben verslagen heeft?

En zo belanden we bij de sympathieke sponsor van vandaag. Onze coach Ruben is natuurlijk al heel goed gekend bij de Ladies. Zijn ouders hebben we nog niet mogen ontmoeten. Zij bezitten 2 firma’s, nl. Golfkarwesthoek en de Wulver, en ook zij sponsoren deze wedstrijd op deze wel heel merkwaardige dag.

Bij Golfkarwesthoek kun je elektrische golfkarren huren om het Heuvelland te verkennen. Je kunt kiezen tussen verschillende routes die via een gps of een map beschreven worden. Meer info: www.golfkarwesthoek.be.

De Wulver is een hoeve gelegen in Wulvergem. Het familiebedrijf zet zich in voor landbouw en toerisme. Je kan er genieten van talloze activiteiten, zoals wandelen tussen de weiden, bezoeken van de dieren, picknicken, volksspelen. Info: www.dewulver.be.

Beide firma’s lenen zich perfect voor een leuke uitstap met familie of met vrienden. Als kennismaking werden heel wat geschenkbonnen uit de genoemde zaken onder de prijswinnaars uitgedeeld.

Hilde Vanpeteghem-De Staercke

5 oktober 2023