Roslar Wintercup 2022/2023

Gepubliceerd: 20/04/2023

 

 

25 maart 2023

Prijsuitreiking Roslar Wintercup & Receptie / Walking diner 

 

Beste golfvrienden van de Palingbeek,

Beste Roslarvrienden van de Palingbeek,

Het is mij een groot genoegen om in naam van alle sponsors jullie hier zo talrijk te mogen verwelkomen.

We speelden vandaag de laatste wedstrijd van de Roslar cup met 64 deelnemers !

Een ongelooflijk succes want de Roslar wintercup is stilaan een vaste waarde geworden op de agenda van golfclub De Palingbeek !

Zonder sponsors zou er niet elke wintermaand een mooie wedstrijd plaatsvinden, daarom is het nu een perfecte gelegenheid om de 6 Roslar sponsors nog even kort aan jullie voor te stellen:

1/ Glaswerken Deneckere in aanwezigheid van ons golflid Geert Deneckere.

Familiebedrijf Deneckere werd opgericht in 1969 en is gespecialiseerd in de plaatsing van allerhande glaswerken zowel voor de privémarkt als voor de bedrijfswereld.

Het bedrijf is ondertussen een vaste waarde in de bouwwereld en gekend voor zijn goede kwaliteit en hun korte levertermijnen.

Men kan er terecht voor diverse types glas op maat, van enkel tot driedubbel glas maar ook voor leuningen in glas, spiegels, glazen douchewanden, glazen deuren en trappen.

In hun atelier beschikken ze over de nodige machines om het glas te slijpen, te snijden of te boren.

Daarnaast kunnen ze ook bewerkingen op het glas uitvoeren zoals sableren, acideren en lakken, om zodoende uw glaswerk een extra toets te geven.

2/ Fiduciaire Omez in aanwezigheid van Kurt Lemmens.

Fiduciaire Omez is een middelgroot Roeselaars boekhoudkantoor gevestigd in Roeselare, in april 2022 sloegen ze de handen in elkaar met het accountants- en auditkantoor Vandelanotte.

Het kantoor is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit en alle boekhouding startende vanaf de input en verwerking van gegevens tot de opmaak van jaarrekeningen en aangiftes.

Verder kan je ook bij hen terecht bij het opstarten van een nieuw bedrijf, overnamebegeleiding, fiscale optimalisatie en budget-en investeringsplanning.

Door hun ruim klantenbestand zijn ze vertrouwd met diverse sectoren en domeinen, met name diensten, vrije beroepen, handel, productie, dit zowel in klein- als groothandel.

Ook begeleiden ze een kandidaat verkoper of een kandidaat koper bij het zoeken naar de juiste financiering ifv de investeringsbehoeften, het opmaken van financiële plannen en indien nodig extra hulp bieden

bij het onderhandelen met bankinstanties. Tot slot is het kantoor ook vertrouwd met het opstellen van degelijke en efficiënte bedrijfsstructuren door onder andere gebruik te maken van management-, holding- en patrimoniumvennootschappen.

3/ VDV Advocaten kantoor in aanwezigheid van golfleden Antoine en Kaatje Van Eeckhout.

VDV Advocaten is een middelgroot, onafhankelijk advocatenkantoor, ontstaan in 1953, met hoofdkantoor te Roeselare en bijkomend kantoor in Gent.

Het kantoor biedt u een allround juridische dienstverlening, door in te zetten op diepgaande specialisatie in specifieke rechtstakken.

Zo bieden zij een antwoord op de uitdagingen van de ondernemer en de particulier op heden, met het oog op duurzame oplossingen voor de toekomst.

Ze slagen erin klanten een full service en allround aanpak te bieden voor alle juridische vragen in de diverse levensdomeinen: ondernemen, werken, familie, wonen & vastgoed en aansprakelijkheid.

Door hun aanhoudende groei en de hoge mate van specificatie binnen bepaalde rechtstakken, hebben zij 3 gespecialiseerde afdelingen opgericht binnen VDV advocaten:

*VDV-iLaw dat zich specialiseert in ICT-recht en GDPR.

*VDV-Incasso is de afdeling met focus op incasso en debiteurenbeheer.

*VDV-iLabor kan u bijstaan in materies van arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Hiermee zet VDV Advocaten ook innovatief in op de ontwikkeling van nieuwe rechtsniches en resultaatgerichte manieren van werken.

4/ Noblys by Dobbels Meat in aanwezigheid van Sophie Dobbels en Philippe Vandekerkhove.

Dobbels Meat werd opgericht in 1964 onder leiding van Eric Dobbels en was gespecialiseerd in de productie van gerookte en gekookte hammen.

Na de overname door Sophie Dobbels ontstond Noblys by Dobbels Meat in 2007. Het vleesproduct kreeg een meerwaarde, een verfijning en optimalisatie van de smaak via de beste combinatie van uiterst geselecteerde kruiden en ingrediënten om de puurheid in het product naar boven te halen en elke dag opnieuw een gevestigde, stabiele kwaliteit te leveren.

Noblys levert fijne vleeswaren zowel in België als in het buitenland, haar noblesse “kwaliteit, verpakking, service” vinden we terug in de foodservice, gastronomie, horeca, retail en industrie.

Naast de gekookte, gerookte en geroosterde hammen zijn de belangrijkste producten: gemarineerde vleeswaren, bacon, spek, rundfilets, worsten en pasteien.

5/ Coussée Bouw & Project, ons eigen familiaal Roeselaars bedrijf opgericht in 1880.

Wij zijn actief in de bouwsector als algemene aannemer klasse 8 en ook als promotor, ontwikkelaar in de vastgoed-en immowereld.

Als algemeen aannemer kan je ons onder andere terugvinden bij het bouwen van scholen, kantoren, appartementen, ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen. Dit voor de ruwbouw water-en winddicht maar eventueel ook aangevuld met de uitvoering en coördinatie van technieken en alle mogelijke afwerkingen en omgevingswerken.

In de immowereld zijn we vooral actief in het ontwikkelen, alleen of met partners, van appartementen of woonprojecten aan de kust of in West-Vlaanderen.

Daarnaast zijn we ook meer en meer gespecialiseerd in het realiseren van grotere Stadsontwikkelingen zoals vb “De Munt” in het centrum van Roeselare waarbij bewoning, retail en gemeenschappelijke open ruimte samen gebracht worden tot een nieuw Stadsgedeelte.

Tot slot zijn we onlangs gestart, samen met onze bouwpartner Ion, met het herbestemmen van de 37.000 m² grote oude site van de “Heilig Hart kliniek” in Roeselare. De bestaande oude gebouwen worden grotendeels afgebroken en krijgen in de komende jaren een volledig nieuwe ontwikkeling.

6/ Last but not least willen we de uitbaters van de Palingbeek Honoré en Sophie niet vergeten als sponsor van de Roslar cup.

Zij zorgden na iedere wedstrijd met een gepast hapje en drankje voor een gezellige sfeer in de bar, ze houden ons budget goed in de gaten en geven oplossingen aan onze vele verwachtingen ! Ook bedankt voor jullie hulp vandaag tijdens de receptie en walking diner.

 

Alvorens we verder gaan met de prijsuitreiking wens ik de captain Philippe en Sophie te bedanken met een flesje rode wijn voor hun hulp tijdens de organisatie van deze Roslarcup.

Tot slot en vermoedelijk niet onbelangrijk, mag ik in naam van alle sponsors van de Roslarcup bevestigen dat we samen beslist hebben om de organisatie van de wintercup met één jaar te verlengen.

Dank u wel aan iedereen voor jullie enthousiasme en deelname aan de Roslarcup.

Tot volgende Roslarcup.

 

Kris Coussée

Verantwoordelijke Roslar-comité