Verslag Men Werking

Gepubliceerd: 17/05/2023

 

 

In putje winter gingen wij op uitnodiging van Carl Soete naar zijn vernissage in Roeselare. Met een hapje en drankje werd de kalender van 2023 voorgesteld.

Om de troepen te motiveren en te herenigen werden twee winterrondes georganiseerd op de Driving Range.  De Swiss Open met zijn beroemde raclette en de Japanse Open met zijn heerlijke Sushi. We bedanken onze trouwe sponsors Rmed en Belberry.

De officiële start van het seizoen vond plaats op woensdag 5 april.  De Mensday of “MD  World Tour championship” doorkruist 14 verschillende landen en eindigt met de Race to Dubai. De winnaar van elke wedstrijd zal een originele trofee, ontworpen door onze trouwe kunstenaar Carl Soete, ontvangen.  En wie verzamelt dit jaar de meeste citroenen ?

De German Open in München trok veel publiek. Meer dan 50 Mensday professionals streden hard op de prachtige Palingbeekbaan.  Choucroute en worst gaven deze avond een typische bayerische sfeer.  Wij danken Sophie en Honoré voor hun steun.

De tweede etappe van de MD World Tour was in Ierland, “where the streets have no name”.  Door  “Eutropius Brouwerij” werd een mooie receptie georganiseerd met food, drinks & muziek.

Zoals vaak waren de weergoden ons goed gezind. Onder een stralende zon werd de Italian Open gespeeld. Op het ritme van L’italiano Vero overhandigde onze dagsponsor Hans Witdouk de felbegeerde trofee aan Henk Maes. Met pizza, tiramisu en le verre de l’amitié konden we deze avond in stijl afsluiten.

Wij kijken alvast uit naar de volgende 9 rondes, o.a. Spanish Open, Dutch Open, … met de grote finale in Dubai. Inschrijven op BEgolf ….

Onze dank gaat uit naar alle sponsors en naar de club zonder wie deze wereldreis niet mogelijk zou zijn!

Blokkeer alvast jouw agenda ook voor :

  • Knock-out Anziplast op 14 juni
  • Verrassingsreis op 13 juli naar ………..
  • 2 daagse naar Tilburg op 14 en 15 september

 

 

26/04 Shotgun Irish Open

10/05 Italian Open