Youngsters

Gepubliceerd: 29/06/2023

 

 

Zoals voorgaande jaren leggen we de focus dit jaar opnieuw op de traditionele Youngsterwedstrijden op zaterdag gecombineerd met de zeer succesvolle twilights waarbij de men uiteraard ook altijd welkom zijn. Dat de youngsters het goed doen in de Palingbeek moeten we niet meer onder stoelen of banken steken.

Ook dit jaar is de clubkampioen bij de heren opnieuw iemand van de youngsters. Met een prachtige “all or nothing” chip-in van Clément Vandenbroucke werd hij voor de eerste maal clubkampioen. Zijn constante golfspel werd beloond en hierdoor mag hij zichzelf voor 1 jaar de beste speler van de club noemen bij de heren.

Ook dit jaar gaan we opnieuw op Youngsterweekend tijdens het weekend van 7 en 8 oktober. Meer info zal hierover spoedig volgen.

Via deze weg wil ik ook nog eens alle sponsors bedanken die opnieuw dit seizoen ervoor zorgen dat we met de Youngsters mooie wedstrijden kunnen organiseren met een mooie prijzentafel en receptie. Het doet mij oprecht deugd om te zien dat hiervoor heel veel interesse is vanuit de leden van de club zelf.

 

Arnaud Mottrie

Youngstercaptain