Youngsterwerking

Gepubliceerd: 19/07/2022

 

 

In vergelijking met vorig jaar zijn de weergoden ons gunstiger gezind geweest, wat ervoor zorgde dat alle Youngsterwedstrijden dit jaar met een mooi aantal deelnemers konden doorgaan. Meer en meer Youngsters vinden hun weg naar onze club, aangezien de golfsport in deze leeftijdsklasse sterk in de smaak begint te vallen. Ook overtuigen alle huidige Youngsters hun vrienden en familie om eens van de sport te proeven. Dit alles maakt het voor mij alleen maar leuker om met een groeiende groep enthousiastelingen wedstrijden en activiteiten te kunnen organiseren.

Op 21 mei speelden we het jaarlijkse Youngsters clubkampioenschap, zoals steeds gesponsord door Joris Ide (Gauthier Declerq). Met veel trots mogen Louise Buydens en mezelf ons een jaar lang Youngsters clubkampioen noemen!

Uitslag heren

  1. Arnaud Mottrie (76 slagen)
  2. Gauthier Declercq (85 slagen)

Uitslag dames

  1. Louise Buydens (102 slagen)
  2. Tessa Vervaeke (109 slagen)

9 juli stond de wedstrijd gesponsord door Davinsi Labs (Tom Horre) op de planning. Voor velen was dit een eerste kennismaking met Whizzgolf, waarbij iedereen een telefoon met ingebouwde GPS meekreeg om zo een ultradrive competitie te spelen. De afstanden van alle afslagen op de fairway werden samengeteld. Dit bleek interessant om traag spel tegen te gaan, aangezien je kan aflezen of je al dan niet traag aan het spelen bent.

Dit jaar introduceerden we ook opnieuw de “Men Invite Youngsters Twilight” op vrijdagavond, maar dan omgekeerd, dus de Youngsters mochten deze keer de Men uitnodigen. En wat een succes! Vrijdag 6 mei was de eerste Twilight een gigantisch succes dankzij onze sponsor VANCA (Jan Lombaerts). Hapjes en drank waren overvloedig aanwezig en de ambiance zat goed. De befaamde micro deed zoals gewoonlijk al snel de ronde, met als hoogtepunt Thijs Bille, die uit volle borst Saragossa van Jimmy Frey begon te zingen. Vele monden vielen open van verbazing, want zó slecht deed hij dat nog niet!

Op 10 juni stond de tweede Twilight op de agenda, gesponsord door Gino en Thibault Goethals (G Works). Met een vat bier, een “stutje met gekapt” én croque monsieurs was iedereen in z’n nopjes. Het was leuk om te zien dat zoveel leden van de Palingbeek ervoor open staan om wedstrijden van de Youngsters te willen sponsoren. Dit wordt zeer hard geapprecieerd.

Stuk voor stuk avonden om nooit meer te vergeten.

Graag wil ik nog even de komende sponsors vermelden en hen via deze weg op voorhand bedanken om deze avonden voor hun rekening te willen nemen. Het zou fantastisch zijn moesten er veel aanwezigen zijn, wat leuk is voor de sponsors zelf én bevorderend is voor de ambiance.

 

  • Twilight 22 juli: Group Casier
  • Twilight 12 augustus: Riano & Juwelen Vandermarliere & Vonken
  • 20 augustus: ABC Labels & Air District

Tot dan!

10 september zijn de Youngsters uitgenodigd door de Youngsters van Royal Oudenaarde. Hopelijk kunnen we daar met een grote groep de Palingbeek gaan vertegenwoordigen!

Met sportieve groeten,

Arnaud Mottrie