Seniorengolfreis 2024

Seniorengolfreis naar le Touquet-Paris-Plage

PROGRAMMA  (5 tot 8 augustus 2024)

Dit jaar gaan we terug naar Frankrijk, namelijk golfen in Le Touquet-Paris-Plage.

Gesitueerd in een uitzonderlijk natuurlijke omgeving, tussen duinen en bossen, is de golf van Le Touquet één van de mooiste van Europa. Sinds 1904 draagt hij in grote mate bij tot de uitstraling van deze prachtige badstad aan de Opaalkust.

We logeren in het hotel Le Manoir, gelegen vlak aan de golfterreinen. Het is een mooi klassiek hotel met een gezellig restaurant. Het heeft een zwembad en een tennisterrein, rustig in het bos. Men kan er ook fietsen huren om naar het centrum, het strand of in de bosrijke omgeving te fietsen. Strand en centrum liggen op een tweetal km van het hotel.

Het stadscentrum is gezellig druk met allerlei leisure mogelijkheden en de omgeving errond  ademt een meer mondaine sfeer uit. Er is een groot strand, waar allerlei zee- en strandactiviteiten kunnen beoefend worden .

Maandag 5 augustus :

Aankomst met eigen vervoer en inchecken in het hotel. Om 19 h is het verzamelen geblazen voor het aperitief en verwelkoming gevolgd door het diner. Niets belet U uiteraard om vroeger aan te komen en te genieten van de hotelfaciliteiten of naar de plage of het centrum te gaan. Je kan zelfs op weg naar uw bestemming golfen in Hardelot (15 km voor Le Touquet), uiteraard dit alles op eigen initiatief.

Dinsdag 6 augustus :

Ontbijt en ophalen lunchpakket. Om 10 h start de eerste flight op het parkoers La Forêt.

Dit is een klassiek 18 holes terrein, dat werd aangelegd midden in de dennenbossen; kalm en rustgevend, uit de wind, om spelplezier en ontspanning te geven aan spelers van alle niveaus. Nadien krijg je een drankje in het clubhuis dat ook een leuk terras heeft. Het kan daar wel druk zijn omdat er een tornooi bezig is. Eventueel kan je 100 m verderop in het hotel in alle rust je drankje consumeren.  Om 19 uur wordt je verwacht op het aperitief gevolgd door diner.

Woensdag 7 augustus.

Na het ontbijt en ophalen lunchpakket, spelen we op het terrein La Mer waar de eerste flight om 10h vertrekt.  Deze baan van 18 holes is een typisch Britse links in 1931 ontworpen door de bekende architect Harry Colt en geklasseerd bij de 100 beste banen van Europa. Dit is wel een meer uitdagend parcours waarbij de juiste tee-keuze belangrijk is, (eventueel aangepaste spelformule). Ook nadien een drankje in clubhuis of hotel.

Om 18h30 prizegiving en receptie gevolgd door een laatste diner.

De prizegiving wordt gesponsord door Roularta Media via Rik en Lieve De Nolf-Claeys.

Donderdag 8 augustus

Ontbijt en uitchecken van het hotel. Einde van de georganiseerde trip.

 

Hieronder het inschrijvingsformulier. Let wel: er is een optie genomen voor maximaal 42 personen.

Gelieve dus snel in te schrijven te meer daar het hotel ons nogal opjaagt en een definitieve bevestiging wenst binnen de 2 weken !

 

Schrijf je in via deze link: Inschrijvingsformulier Seniorenreis 2024

Organisatie: Seniorscaptain Dirk Peeters / Administratieve afwerking: Penta Reizen